Kush jemi ne

I nderuar vizitor! 

  •  Kjo faqe është ndërtuar për komunitetin e respektuar Dardhar si dhe për të përcjellë kulturën, zakonet dhe traditat e tyre, në komunitetet e tjera si brënda po ashtu edhe jashtë Shqipërisë.
  •  Faqja u ndërtua dhe është në pronësi të V. Bruko i cili është gjithashtu administrator edhe kontributor në faqen e Dardhës. 
  •  A.Stefani është administratore dhe kontributorja kryesore që prej muajve të fillimit të kësaj faqeje.
     BORDI i kësaj faqeje, përbëhet prej V.Bruko, A.Stefani, Dh. Skende, F. Zdruli, V. Pani, K. Pina, K. Melka dhe N. Dhima. Nasho Dhima, është përfaqësuesi i këtij bordi në Shqipëri.
  • Sponsori kryesor i dardha.org për vitet 2014-2017 ishte shoqata "BLETA" me qënder në Worcester të shtetit Massachusetts si edhe A. Qano dhe J. Pasha.  
  •  Për vitet 2017-2020, sponsori kryesor është kompania "LONDO PLUMBING and HEATING" me pronar L. Ndoci si edhe dhjetra dardhare të tjerë, dashamirës të faqes e cila përpiqet të shpalosë vlerat e Dardhës.

   1.    Materialet e kësaj faqeje, janë në copyright dhe nuk mund të përdoren pa miratimin tonë.

   2.    Në asnjë rast dhe nga askush nuk mund të publikohet linku apo adresa e kësaj faqeje, pa miratimin me shkrim të bordit të kësaj faqeje.

   3.   TE GJITHA TE DREJTAT JANE TE REZERVUARA.


Për të kontaktuar personat e mësiperm, ju lutem mbushni formularin në opsionin "NA KONTAKTONI" i cili gjëndët në faqen hyrëse të websitit në pjesen e sipërme djathtas.

       Ju faleminderit për kohën tuaj që shpenzuat në faqen tonë.

Nuk ka atikuj në këtë kategori. Nëse nënkategoritë janë shfaqur në këtë faqe, ato mund të përmbajnë artikuj.

Nënkategoritë

Identifikimi juaj

Hyni Ketu!

Navigimi në këtë faqe, bëhet vetëm nëpërmjet antarsimit. Për më shumë informacion rreth antarsimit, ju lutemi drejtojuni administratorëve të faqes.